Ny hovedsponsor for Norges Tennis- og Padelforbund på tekstiler, utstyr og baller fra 2024 

Norges Tennis- og Padelforbund har denne uken inngått en hovedsponsoravtale for tekstiler, utstyr og baller for tennis og padel med Amer Sports Norge AS og Wilson. Avtalen strekker seg fra 2024 til 2026 og omfatter alle landslagene i begge idrettene, samt NTPFs administrasjon og trenerstab.


Markedssjef i NTPF Håkon Bjercke sier: – Denne avtalen er stor og viktig for Norges Tennisforbund, for både tennis og padel, og vi er veldig glade for at Amer Sports Norge og Wilson vil samarbeide med oss i tiden fremover. I avtalen ligger også muligheter for norske klubber å samarbeide om egne klubbavtaler. Wilson er et av verdens største og beste varemerker innen sport – ikke minst innenfor både tennis og padel.

– Det er med stor glede og ydmykhet at vi nå skal samarbeide med NTPF på klær og baller, både på tennis og padel de 3 neste årene, med oppstart fra 1. januar 2024. Wilson er en av de største merkene innenfor racketsport i verden og vi ønsker å tilby klubbene et samarbeide med oss, sier ansvarlig for Wilson i Norge, Håkon Mjøen jr. fra Amer Sports Norge AS.

Kontaktinformasjon:
– Håkon Bjercke, Norges Tennis- og Padelforbund, 90762776 eller hakon@tennis.no
– Håkon Mjøen, Amer Sports Norge AS, 91649840 eller hakon.mjoen@wilson.com 

Bildet: F.v. Håkon Mjøen jr, ASM Wilson (Amer Sports Norge AS) og Håkon Bjercke, markedssjef Norges Tennis- og Padelforbund.

Relaterte artikler